Workshops

Intuitief schilderen

Tijdens de schilderworkshops zijn we aan de slag gegaan met intuïtief schilderen. In mijn situatie ging het om mijn kinderwens. Feriba begeleidde mij goed en stelde de juiste vragen om bewuster bezig te zijn. Ook was het prettig dat al het materiaal aanwezig was. Nu ik een dochter heb gekregen, moest ik terugdenken aan het schilderij waar er onbewust al een kleine meid zichtbaar was. Ik kan de workshop van harte aanbevelen en zou zo nog een keer gaan voor mijn volgende hartewens. 

Kirsten van Loon

De magie van Creatief bezig zijn

Wist je dat je een schilderij niet alleen kunt waarnemen met je ogen, maar dat het ook de sleutel vormt tot je onderbewuste? 

De Hartewens workshop reeks is speciaal ontworpen om de magie van creativiteit te combineren met het ontsluiten van jouw diepste verlangens. Om écht te gaan leven in plaats van alleen overleven. Om te ontspannen en de energie in je lichaam weer te laten stromen. 

Creatief bezig zijn en (opnieuw) leren voelen, opent de deuren naar diepere lagen van jezelf. Zo kun je makkelijk en snel je werkelijke verlangens naar het licht brengen: jouw hartewens. 

Hier help ik je graag bij in mijn schildersatelier in Alphen aan den Rijn of in Amsterdam, aan het mooie Vondelpark. 

Een moment voor jezelf in mijn atelier met alle materialen tot je beschikking. Leef jij je leven al volgens jouw hartewens?

Plan via de knop hieronder een intake in om vrijblijvend kennis te maken of stuur een Whatsapp bericht met je naam en je hulpvraag naar +31(0)6-30732234.

Tijdens de schilderworkshop heeft Feriba mij op kundige wijze begeleid in de ontdekking van mijn hartewens. Met behulp van vragen en oefeningen wist ze mij los te krijgen van mijn hoofd en te duiken in mijn hart. Mezelf openstellen voor mijn hartewens bleek uitdagend. Toen ik dacht dat we het hadden gevonden, bleek er toch iets anders onder te liggen. Feriba gaf daar de ruimte voor en wist met mij nog dieper te gaan door goed door te vragen en er de tijd voor te nemen. Ik ging met muziek op de achtergrond, schort om mijn middel en penseel in de hand met enige twijfel over mijn schilderkunsten aan de slag. Tussentijds kwam Feriba met goede tips en technieken om mijn visualisatie op het doek te krijgen. Voor ik het wist, was ik ondergedompeld in het schilderen waardoor ik mij echt ging verbinden aan wat ik visualiseerde. Trots kijk ik nu dagelijks naar wat ik heb gecreëerd en wacht ik actief af op wanneer mijn hartewens in vervulling gaat.

Sersinho Gardt

Waarom dit werkt

Creativiteit kun je zien als een dans tussen je linker- en rechterbrein: 

  • Je linkerbrein is rationeel en het organiseert, analyseert en structureert. 
  • Je rechterbrein is intuïtief, verbeeldend en emotioneel.  
Tijdens het schilderen sla je op een brug tussen je rationaliteit en je verbeelding. Door gebruik te maken van ontspannen en creatieve expressie stimuleer je jouw beide hersenhelften. Door dit samenspel openen we de deuren naar diepere lagen van jezelf zodat je hoofd meer in verbinding komt met je hart. 
 
Kortom, na de Hartenwens workshop voel je je ontspannen en ervaar je meer balans tussen jouw hart en je hoofd. 
 
Wil jij ook meer vanuit jouw hart gaan leven?

Ik heb meerdere workshops gevolgd bij Feriba en op het moment is ze ook mijn life coach. Het blijft me verbazen hoe doortastend ze is en heel snel tot de kern komt, waardoor je meteen aan de slag kan met dát wat echt nodig is. Daarnaast is ze een hele fijne gesprekspartner. Ze weet je goed in beweging te zetten, waardoor je onder haar coaching echt stappen maakt. Feriba heeft ook heel veel algemene kennis en een goed gevoel voor humor. Na elke sessie ben ik niet alleen wat wijzer, maar ook vrolijk en geïnspireerd.  Ik beveel haar ter harte aan een ieder die zich graag verder wil ontwikkelen en doelen wil bereiken.

Zeyneb Dabbabi

Samen op zoek naar jouw hartewens

Ontdekken

We starten met jouw eerste sessie. Met een kop thee in de hand, nemen we de tijd om te ontdekken wat jouw wensen zijn. Je hoeft niets voor te bereiden: ik neem je mee aan de hand van praktische oefeningen die helpen om samen jouw diepste verlangens boven water te krijgen. Wat zou jou écht gelukkig maken?
Samen op zoek naar jouw hartewens
Doorvoelen en bezinnen

Tussentijds bezinnen

De eerste sessie zit erop waarin we grondig jouw top 3-5 hartewensen hebben doorgenomen. We plannen een nieuwe afspraak. In de tussentijd laat je ons gesprek rustig ‘landen’ voordat we aan de slag gaan met de visualisatie.
Doorvoelen en bezinnen
Tijdens de workshop

Visualiseren

OK, we starten met het creatieve proces: je gaat nu echt schilderen! En als jij dit fijn vindt, mag je jouw Hartewens verspreid schilderen over meerdere sessies, zodat je er rustig de tijd voor kunt nemen. Ik zorg voor alle materialen, muziek naar wens en een ruimte waar je jezelf helemaal mag uiten!
Tijdens de workshop
Naar huis met jouw creatie

Jouw hartewens

Je hebt de creatieve sessie(s) doorlopen en jouw hartewens voelt dichterbij dan ooit: je ziet het letterlijk en figuurlijk voor je!

Na de sessies zul je dingen anders ervaren en (veelal onbewust) anders gaan handelen. Je voelt je bovendien heerlijk ontspannen, uit je hoofd en in je lijf. En bij het zien van jouw creatie ervaar je al de voorpret van het bereiken van jouw hartewens!
Naar huis met jouw creatie

Plan een gratis intake

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Plan via de knop hieronder een intake in om vrijblijvend kennis te maken of stuur een Whatsapp bericht met je naam en je vraag naar +31(0)6-30732234.